marți, 15 decembrie 2009

Fat Frumos cel Poznas

Quiz: Ce Fat Frumos ti se potriveste?

Fat Frumos cel Poznas

Unele fete viseaza la diamante si croaziere alaturi de printul lor, altele vor sa fie salvate si protejate de iubitul lor, tu visezi la un printisor care sa te faca sa razi. Bineinteles ca frumusetea e un avantaj pentru ca asta iti atrage privirea intr-un prim moment. Insa printisorul tau te va cuceri cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat si cu un zambet contagios.

Alegerea ta spune multe despre tine. Esti o fata descurcareata si increzatoare in fortele proprii asa ca nu ai nevoie de cineva care sa te “salveze”. Stii ca orice s-ar intampla, tu cazi in picioare. De aceea iti doresti ca barbatul de langa tine e sa iti bucure ochii dupa o zi grea si sa iti insenineze zilele cu glumele lui.

Printisorul tau e pus intotdeauna pe sotii insa stie cand sa se opreasca. E inconjurat tot timpul de prieteni si e foarte apropiat de ei. In adancul sufletului stii ca un barbat care are prieteni adevarati intelege valoarea relatiilor interumane. Prin urmare, stii ca te apreciaza pentru ceea ce esti si considera relatia voastra unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au intamplat. Iti dai seama ca repertoriul de glume ascunde o minte ascutita, o capacitatea enorma de ironie si auto-ironie si un pic de timiditate prelucrata.

Niciun comentariu: